14-годишно дете в болница след бой в училище

0

14-годишно дете е в болницата в Хасково след бой в училище. Вчера следобед в двора на училището в село Узунджово детето е ударено от по-големи тийнейджъри, които не са ученици. Сигналът е подаден два часа по-късно, когато битото дете се прибрало вкъщи.

Около 14.00 ч. в двора на училището децата играят футбол. Става спречкване между битото дете и него съученик. Малко по-късно, когато се прибират в сградата, 14-годишният е нападнат от близки на другото момче, предаде БНТ.

„Те две деца са чужди, не са от училището, на възраст 17 – 18 години, влизат в училището и го налагат“, разказа Антон Атанасов – дядо на битото дете.

Всички влизат в училище, а битото дете остава в клас и си пише домашните. Дядото, който е и настойник на момчето, разбира за случая, когато то се прибира с училищния автобус. Води го в болница и го настаняват в неврохирургия в добро състояние.

„Детето е бито в 14.00 часа следобед в училището, те го докарват в 16.00 часа, пребито с железен бокс по лицето, тука на челото и по ушото“, разказва още дядото.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.