Бездушните и алчни за пари съдии и прокурори – вън от системата!

0

Жестокостта принадлежи на невежеството, което не познава друго право освен правото на силата! А на какво принадлежи практиката на съдиите и прокурорите, които оправдават насилниците, лъжесвидетелите, а не жертвите? Господа управляващи и „правораздаващи“, жестокостта не е направила нито една нация силна! (Рузвелт). Поредното садистично действие отново се е неглижирало от съдебната система. Ако хората не се бяха вдигнали така единно и непримиримо, за пореден път всичко щеше да остане безнаказано ли? Къде е учила право съдийката, какви учебници е чела, та обявява това жестоко престъпление за лека телесна повреда? Разбира се, че рибата се вмирисва от главата. Но така ще е, щом им позволяваме да ни търкалят в политическата кал 12, че и повече години! Изграждаха общество на агресия. В тв предаване адвокат, коментиращ жестокостта, недоумяваше защо съдийката „се е хилила“? Навярно си е мислила, че е героиня?!
Съзнавайки колко е жестоко всичко това, възмутена и потресена до кости, предлагам ТОЙ – изродът, извършил тази жестокост, да бъде „разкрасен“ с макетно ножче на 21 места, белким осъзнае какъв престъпник е и да получи ефективна и най-тежка присъда. Съзнавам, жестоко е, но за подобни друг път няма – този насилник, съсипал бъдещето на едно дете, убиецът на Милен Цветков, Семерджиев, отнел два невинни живота, и хиляди още! 12 години насилието се превръщаше в модел на поведение! Не е вярно ли, а когато биеха зад колоните невинни хора, от високите прозорци на МС гледаха жестокостта на нерезите, които днес реват за по-високи заплати. Дотук и до това доведоха лъжите, наглостта и чадърите! Рецидивист с криминални престъпления, но явно като себеподобните паралия, винаги освобождаван.

И всъщност за каква правосъдна промяна и какво излизане на светло говорим с такава прогнила и порочна правосъдна система? 21 рани и 400 шева, а правосъдието освобождава насилника? Време е подобни бездушни, но алчни за пари да изчезнат от системата без право да практикуват! На такива Еврото е плащал по 20 хиляди лв.! А пирографираният насилник сам си произнася присъдата, казвайки: „Направо те убивам и ще закача главата ти!“ Но съдийката е пропуснала този „незначителен“ факт, защо ли? Внасят се толкова разумни и необходими предложения за промени в НК, но високомерните в НС безотговорно нехаят. Господа, достатъчно работехте за гуши, за сметки, днес настъпи часът да поработите и за хората, т. е. да направите непосилния, мизерния, нерадостния, несигурния живот на българина достоен и сигурен!
 
Валерия Стефанова, Лондон, за „Ретро“
 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.