Битата актриса Диана Димитрова напуска театъра и държавата

0

След година и половина неуспешни съдебни и медийни битки с колегата си Юлиан Вергов актрисата Диана Димитрова напуска и театъра, и държавата ни. Това обяви самата тя в дълга публикация в социалните мрежи. Звездата от сериала „Откраднат живот“, която се изявява успешно и като художничка, ще учи анимация в престижна академия, за която от написаното от нея става ясно, че не е в България.Диана Димитрова търси ново поле за изява в другото си амплоа – на художничка. Това става ясно от нейната публикация. Припомняме, че екранната доктор Огнянова обвини в насилие Юлиан Вергов по време на снимките на сериала „Откраднат живот“ и оттогава е отхвърлена от актьорската гилдия. В първия си коментар по казуса Вергов заяви, че никога не е удрял Димитрова, нито е имало каквато и да било форма на физическо насилие от негова страна. След скандала ангажиментите на Димитрова пред камера рязко спряха. Тя продължи да играе в театъра, макар и само в две представления – „Тютюн“ във Варна и „Червено и черно“ в софийския Малък градски театър „Зад канала“. Режисьор и на двете е Бина Харалампиева. Те се радват на голям зрителски интерес, но актрисата разкри, че отношението на гилдията към нея като цяло е унищожително. Колежки, които тя не назовава по име, разпространявали по неин адрес грозни слухове и клюки. Най-отблъскващият бил, че е родила преди години и е изоставила детето си.След година и половина неуспешни съдебни и медийни битки с колегата си Юлиан Вергов актрисата Диана Димитрова напуска и театъра, и държавата ни. Това обяви самата тя в дълга публикация в социалните мрежи. Звездата от сериала „Откраднат живот“, която се изявява успешно и като художничка, ще учи анимация в престижна академия, за която от написаното от нея става ясно, че не е в България.

Другият слух е, че е била бременна, но не знаела кой е бащата на бебето, а третият актрисата обобщава с думите: „Мили хора, пазете си децата“. Тя най-вероятно намеква за обвиненията на Вергов, че е писала непристойни съобщения на неговата дъщеря Алена, когато е била едва 15-годишна, и това е провокирало негативизма му към оплакалата се от побой актриса, пишат медии. Според Диана слуховете са пуснати „от хора, които просто не могат да понесат, че аз съм от село Кайнарджа, че съм приета първа по успех в Национална художествена академия и че съм приета първа по успех в Националната академия за театрално и филмово изкуство. Защо? Тази омраза и завист само ги разболява. Не, те не го усещат, но идва денят. Няма как да не ми е гадно, но преминава през мен за кратко, като мирис от бунище по пътя“, пише актрисата.
Явно Диана отдавна обмисля да обърне гръб на работата си в родния театър, като обедини двете си любими области на изява – киното и рисуването. За тази цел е избрала анимацията. Тя е минала през серия от изпити и ѝ предстои обучение в една от най-престижните по собствените ѝ думи академии в света. Димитрова не споменава нито името на учебното заведение, нито къде се намира то, но става ясно, че най-вероятно е зад граница. Ето какво е написала тя: „Трябва да знаете, че напускам театъра.Не ме виждате никъде по телевизията, защото отказвам участия. Приета съм в една от най-добрите академии в света за 3D и 2D анимация! Успях да се преборя на изпитите! За мен беше чест да бъда Ирина в театъра след голямата Невена Коканова! 63-тото последно представление с мое участие ще бъде в София. Беше чест и да съм д-р Огнянова въпреки трудностите и да притежавам най-ценната награда, тази от вас за най-любима актриса“. Тя казва още, че е имала много предложения за реклама, но ги е отказала. „Нямам нито една гнусна реклама, с която да ви лъжа, въпреки хилядите предложения. Винаги съм била отровена до болка и заради това не съм удобна. Винаги съм била тази, която ще каже истината“, пише още звездата.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.