Близка на Копейкин се издигна във „Възраждане“

0

Опасно близката до лидера Костадин Костадинов Искра Михайлова бе избрана за секретар на парламентарната група на „Възраждане“ на мястото на изключения от групата Николай Денчев. Новината за рокадата съобщи заместник-председателят на Народното събрание Росица Кирова от трибуната на Народното събрание.

Тя обяви взетите по-рано днес решения от ПГ на „Възраждане“ за изключване на трима депутати – Александър Арангелов, Иво Русчев и Николай Дренчев, „заради неспазване на политиката на парламентарната група и на партията“ и за промяна в ръководството на групата. 

Съгласно правилника на Народното събрание, след изключването им от парламентарната група, народните представители губят местата си в парламентарни комисии. Александър Арангелов е освободен като член на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред и на Комисията по правата на човека, вероизповеданията и жалбите на гражданите, Иво Русчев – като член на Комисията по отбрана и на Комисията по конституционни въпроси, а Николай Дренчев – като председател да Комисията за контрол над службите за сигурност и като член на Комисията по отбрана, съобщи Кирова. 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.