Бойко Рашков ходи с риза за 1000 лева (Папарашки снимки)

0

Бойко Рашков се конкурира по скъпарски модни придобивки със суетните си колежки в парламента. Фотографите на ПИК и „Ретро“ уловиха депутата от ПП да си тръгва след работен ден в Народното събрание, облечен с риза за 1000 лева, произведена от елитната дизайнерска марка „Бърбъри“.
Бившият вътрешен министър бе прикрил скъпарската дреха с по-семпло синьо сако, но брандираната яка на ризата се подаваше набрежно под него. Тя е от последната колекция на английската марка, която е изключително тачена от британската аристокрация. Проверка в чуждестранен онлайн магазин показва, че цената ѝ е 495 евро. Дрехите на „Бърбъри“ са предпочитани от редици политици у нас, а един от най-видните ѝ почитатели е Румен Овчаров, който наскоро се появи в тв ефира с тяхна жилетка за 2 хиляди лева.

След няколко метра ходене под жаркото слънце Рашков се качи на хладно в чисто новия си автомобил „Тесла“, очакващ го на метри от сградата на НС. Ексминистърът, който е имотен крал и има палат с 12 тоалетни, наскоро се сдоби с електрическото возило, чиято цена е 110 хиляди лева. Моделът е произведен през миналата 2022 г., а Рашков закупил американската кола от столична автокъща в квартал „Орландовци“. „Теслата“ на бившия комунистически следовател е сред най-умните автомобили, последно технологично поколение. Тя е програмирана почти да се движи сама на пътя, с минимална намеса на шофьора. Умее да познава пътни знаци, асистира на водача, предупреждава го, ако по невнимание напусне лентата, и контролира скоростта. Освен това в купето на електромобила цари същински лукс – изискан кожен интериор, телевизия, големи плазмени екрани, гласов контрол и какво ли не.

Суетният бивш вътрешен министър явно обича да демонстрира дебелите си банкови сметки по всячески начин, затова се е сдобил и с тузарски номер с огледални цифри. Той е скъпоструваща екстра, за която се заплаща в КАТ.

Риза като на Рашков се продава 495 евро в известен онлайн магазин

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.