БРУТАЛНИ КАДРИ: Ето как майка и дъщеря убиха Пейо Пеев (СНИМКИ)

0

Ексклузивни кадри от самото убийство на Пейо Пеев на ул. „Елемаг“ в столичния квартал “Изгрев”. 

Камерата е заснела момента на убийство на младия мъж и последните минути от борбата му за живот и предсмъртна агония. Видеото е едно от приетите от Софийския градски съд (СГС) веществени доказателства, преди да бъдат мерките за неотклонение на 54-годишната дипломатка Красимира Трифонова и 33-годишната й дъщеря Габриела Славова-Пеева, която е началник отдел в Община Бургас и активистка на местната организация на политическата партия “Продължаваме промяната”. Кадрите са направени от сайта „Биволъ“.

Тялото на 44-годишния Пейо Пеев беше намерено на 18 януари в кола на Витоша. Имало е опит да бъде запален, за да се заличат следите.

Убит е в София, пред дома на Габриела. Според разследването е удушен от тъща си Красимира, която е бивш дипломат. Тя била на задната седалка в колата, а Пейо – на шофьорското място.

Дъщерята Габриела е затискала вратата на автомобила, за да не избяга. Тя също е имала политическа кариера. Мотивът за престъплението е спор дали едно от децата на двойката е от убития мъж. По случая са се водили и съдебни дела.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.