Десислава Атанасова яхна джип за 70 бона (Папарашки снимки)  

0

Шефката на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова ходи на работа в Народното събрание с лъскав джип „Хонда“ за над 70 хиляди лева, видяха фотографите на „Ретро“. Тя не ползва услугите на личен шофьор, а предпочита да управлява мощното возило съвсем сама. Автомобилът на острието от редиците на Бойко Борисов е в нестандартен кафеникав цвят и разполага с десетки екстри. Атанасова го е закупила чисто нов през 2020 г., като за него е платила точно 72 хиляди лева, видно е от декларацията ѝ пред КПКОНПИ. От документа става ясно още, че депутатката е заплатила цялата сума за скъпия джип кеш и не се е възползвала от опция да го вземе на лизинг.

Зад волана на масивното возило миньончето Атанасова изглежда съвсем уверена и стриктно спазва правилника за движение по пътищата. Депутатката от ГЕРБ бе засечена пред НС в компанията на непознат господин, който я съпроводи до личния ѝ автомобил по приятелски. По жълтите павета юристката разходи високи обувки и пъстър летен тоалет.

Ефирната рокля с флорални мотиви и розовото си сако Десислава бе съчетала с луксозна кожена чанта на любимата ѝ марка за дамски аксесоари „Фурла“. Тя е дългогодишен клиент на бутика на италианския бранд в София, а с бялата чанта е била засичана из кулоарите на парламента и преди. Моделът е от стара колекция на марката, но цената му е била около 1000 лева. Атанасова, както и редица други нейни колежки в парламента са върли почитателки на „Фурла“ и разполагат с техни шедьоври във всякакви цветове, за да ги комбинират с разнообразието си от тоалети.

Депутатката управлява джипа си сама и не ползва услугите на личен шофьор

Неизвестен господин съпровожда Атанасова до автомобила и

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.