Двойният убиец Станимир Рагевски се изправя пред съда (зловещи подробности)

0

Окръжната прокуратура в Бургас предаде на съд Станимир Рагевски обвинен за умишленото убийство на 46-годишната брокерка Теодора Бахлова и 28-годишния Юмер Мехмед. 

Теодора Бахлова е била убита  на 29 октомври 2020-а година от Станимир Рагемски с пистолет „Макаров“ със заличен фабричен номер. Той е извършил със същото оръжие и още едно убийство – на строителния работник Юмер Мехмед на 4 август 2021 година.

В канализация близо до помещението, където е било открито оръжието, са намерени и части от тялото на отвлечената и убита жена.
Рагевски е с повдигнати обвинения и за незаконно притежание на оръжие, на боеприпаси. Както и на високорискови наркотични вещества – марихуана и смес от кокаин и пирацетам, които е разпространявал, предавайки ги на Деян Дичев. Той получи за лично укривателство присъда от 4 години и половина.  
Неизпълнени обещания за изплащане на средства за извършена работа е мотивът за убийството на 28 –годишния мъж. Спор с имуществен характер е причината за убийството на Бахлова Окръжният съд в Бургас е насрочил своето заседанието за 23 февруари.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.