Голямата любов на Доган роди от друг (Уникални снимки)

0

Бившата манекенка Алтен Алиева, известна като голямата любов на Ахмед Доган, е родила дете от столичен бизнесмен. Красавицата и почетният председател на ДПС бяха заедно в продължение на 10 години, а романът им приключи през 2015 г. Докато бе жената до Сокола, синеоката хубавица живееше с него в Боянските сараи и дори се грижеше за децата му от предходните му бракове. Двамата обаче така и не стигнаха до следващата стъпка в отношенията си – сватба и наследници.
„Ретро“ научи, че Алтен е майка на син на почти 3 годинки. Раждането му тя е успяла да скрие от всички медии. Детето е плод на любовта ѝ с бизнесмен, с когото също избягват да афишират отношенията си и почти не се появяват заедно по светски събития. Наскоро обаче са били тримата семейно на фамилно тържество, където за пръв път позирали за снимки.

Алтен със сина си 

След раздялата с Доган Алтен се скри от медийното пространство и правеше всичко възможно, за да опази личния си живот далеч от хорското любопитство. За новия мъж на бившата моделка, която понастоящем е брокер на луксозни недвижими имоти, се знае, че върти частен бизнес и се казва Константин. Алтен отдавна е запознала половинката си с роднините си, които го приемат прекрасно. Те са и семейни приятели с бившия министър на транспорта от ПП Николай Събев и младата му половинка Донка и често четиримата си правят романтични екскурзии заедно и пътешестват с яхти из океани и морета.

Бившата на Доган с новия си мъж (най-вляво) и детето им на семейно тържество 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.