ИЗВЪНРЕДНО: Тежковъоръжени ченгета заклещиха Сливенско

0

Специализирана акция срещу битовата престъпност и купуването на гласове върви от полунощ в Сливенска област, предава БНТ. В операцията видимо участват много тежковъоръжени полицаи

Проверяват се и се претърсват адреси в Сливен и в Нова Загора. До момента са арестувани 7 души. На адрес в Сливен са открити списъци и 11 000 лева.

В акцията участват допълнително сили на жандармерията, служители на Агенция „Митници“, Комисията за защита на потребителите, Държавното горско стопанство. На входа на кв. „Надежда“ и на кв.“Шести“ в Нова Загора са изградени контролно-пропускателни пунктове.

Сред задържаните, двама са за търговия с вот, двама за притежание на наркотици и един е обявен за издирване, посочи комисар Кикьов. Установени са двама неправоспособни водачи, на които са съставени актове.

В Нова Загора при проверка на мъж са намерени 22 дози метамфетамин. В момента се извършват проверки на други два адреса за притежание на наркотици. Предстои проверка на още две места.

В населено място в областта са установени 350 кг безакцизен тютюн. „Операцията продължава“,каза още началникът на „Охранителна полиция“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.