Шок и ужас в Монтанско! Простреляха 9-годишно дете с въздушна пушка

0

Кошмар! 9-годишно момче от монтанското село Якимово е било простреляно с въздушна пушка и е настанено за лечение в държавната болница „Д-р Стамен Илиев“ в областния град, съобщиха от МВР.

Инцидентът е станал вчера следобед. В 17:00 часа детето е докарано от негови близки в болницата в Монтана и лекарите подали сигнал в полицията.

Установено е, че около 15:30 ч. в центъра на съседното на Якимово село Черни връх неизвестен извършител е прострелял 9-годишното дете.

На детето е направена хирургическа операция, при която от тялото му е изваден проектил от въздушна пушка. То е настанено за лечение в болницата.

По случая е заведено досъдебно производство, което трябва да изясни кой е произвел изстрела с въздушната пушка, уточниха от полицейската дирекция в Монтана.

Преди седмица полицията в Монтанско арестува баща на 46 години от село Долна Бела речка, който стрелял с незаконно притежаван газов пистолет по 11-годишния си син. При инцидента детето не е пострадало, тъй като избягало в дома на съседите. В дома на бащата обаче бяха открити 14 гилзи от изстреляни от него патрони.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.