Кошмари в пандиза: Рецидивист с прякор Отвертката насилил наглото прокурорско синче

0

Синът на прокурора на Перник Бисер Михайлов – Васил, продължава да търпи ударите на затворниците в Централен софийски затвор. 18-годишният хулиган, от чиито безобразия цял Перник пропищя, сега горчиво съжалява за действията си, защото те го срещнаха с далеч по-опасни от него мъже в зандана.

В края на декември прокурорският син е бил спукан от бой зад решетките от бивш боксьор, твърди сайтът Lupa.bg, .позовавайки се на свой източник. Побоят продължил и от страна на други затворници, а надзирателите оставяли да бият тийнейджъра на воля, защото и те се дразнели от арогантното му поведение.

Миналата седмица Васил Михайлов яде бой и от Георги Семерджиев, за което Lupa.bg вече информира. При свадата носа му бе счупен.

Отношенията между прокурорския син Васил и останалите престъпници започват да минават в следващата фаза. Затворници от 11 и 13 отряд с над 10-годишни присъди вече всекидневно тормозили младежа. Според мълвата, в края на миналата седмица прокурския син дори е бил изнасилен от рецидивист с прякор Отвертката.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.