Лена и Миро вдигат сватба по спешност

0

Лена Бориславова и Мирослав Иванов планират тайна сватба, издават хора от обкръжението им. Двамата щели да сключат брак възможно най-скоро, а поводът е очакването на първото им общо дете.

Юристката и депутатът от ПП са сгодени от 10 години, но досега предпочитали да живеят на семейни начала, без да се обвързват пред закона. Бракосъчетаването им обаче било вече наложително, най-вече за да може да се случи припознаването на общото им дете от страна на бащата автоматично, каквато е процедурата, когато двамата родители имат подписан граждански брак. В противен случай Мирослав Иванов ще трябва да изпълни установените норми за подаване на заявление към общината по месторождението на детето, за да потвърди, че го припознава като свой биологичен наследник. За да избегнат подобни формалности, много бъдещи родители решават да минат под венчилото непосредствено преди появата на наследниците си.

Запознати издават, че Лена и Миро искали малка и скромна сватба, само в компанията на най-близките роднини и шепа приятели. В началото на април двамата бяха на посещение в планински хотелски комплекс, който им се сторил достатъчно уединен и подходящ за провеждането на кокетна церемония. Бъдещите родители били обединени около идеята, че не искат тържеството им да бъде в столицата или в родния град на Иванов – Ямбол, тъй като искали да избягнат привличането на излишно любопитство към себе си. Интригата около предстоящата сватба обаче е дали на нея ще бъдат официално поканени Кирил Петков и съпругата му Линда след скандала „Парапетгейт“ и обтегнатите отношения на Бориславова с канадката. Въпреки че в социалните мрежи двете демонстрират привидно нормални отношения и жената на Петков дори реагира със сърце на новината, че юристката чака бебе, двете с Лена никога не се появяват на едни и същи събития и странят една от друга от години. За кума пък Бориславова мечтаела да покани по-малката си сестра Маргарита, с която са особено привързани една към друга. Тя е лекар анестезиолог в парижка болница, където се говори, че Лена възнамерявала да роди първото си дете.

След появата на бебето, което най-обсъжданата двойка в политиката у нас очаква с трепет през септември тази година, те ще заживеят щастливо в общия им апартамент в столичния квартал „Лагера“. Жилището е тяхна обща собственост и е закупено с кредит през 2019 г., а вноските по заема двамата продължават да плащат ежемесечно и до днес. През миналата година те приключили с финалните ремонти на дома си, който е с площ 81 квадрата и е достатъчно просторен за тричленно семейство. Освен булчинска рокля Лена тепърва ще трябва да избере и бебешка количка, кошара и други необходими вещи за бебето, но не бързала с покупките, преди да е преполовила бременността. Двамата с Миро вече знаели и какъв е полът на първата им рожба, но предпочитали да не го съобщават публично и известили само най-близките си.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.