Лена и Миро заведоха бебето на море посред зима (Снимка)

0

Лена Бориславова и Мирослав Иванов са били на зимна ваканция край морския бряг заедно с дъщеричката си Деа, научи „Ретро“. Това е първата екскурзия на наследничката им, която проплака през септември 2023 г. и вече е на почти 4 месеца. Бориславова не уточнява дали почивката им е била в България или в съседна Гърция, но по снимките, споделени от самата нея, си личи, че тримата са си прекарали повече от добре.

„Да бъдем здрави! Да бъдем щастливи! Да бъдем по-човечни! Нека през Новата 2024 мислим повече със собствените си глави, а не със страховете си; мечтаем и действаме смело, вместо само да се оплакваме и критикуваме, и бъдем по-добри личности! Вдъхновяваща 2024 за всички!“, пожела юристката на последователите си в социалните мрежи.

Коледните празници пък заедно с любимия ѝ Мирослав и малката Деа прекарали в неговия роден град Ямбол на гости на родителите му Николай и Димка. Преди появата на бебето упорито се говореше, че Лена имала сериозни пререкания със свекъра и свекърва си, особено покрай сагата „Парапетгейт“, в която бе замесена, но с раждането на Деа успели да потушат пожарите. Новогодишната нощ Лена и Миро обаче не посрещнали с роднини и близки, а само двамата, и то насред центъра на София. Очевидци споделят, че са ги забелязали да крачат забързано на метри от старата сграда на парламента, устремени към площад „Александър Батенберг“, където имаше празничен концерт. Дъщеричката им обаче не била с тях, а вероятно е била поверена на грижите на майката на Лена, която изключително ѝ помага, за да може Бориславова да продължава да бъде повече от активна в партийните дела. Междувременно бившата говорителка на Кирил Петков прибира златно майчинство от почти 3 хиляди лева заради високия си осигурителен доход, преди да зачене от Мирослав Иванов, и може да си позволи и няколко бавачки.

Очакванията на всички близки и приятели на годениците е през 2024 г. най-после да минат под венчилото и да узаконят 11-годишната си връзка. Самата Бориславова неотдавна сподели, че са имали избрана дата и място за сватба, но плановете им са били осуетени от Ковид пандемията, а по-късно и от бременността ѝ. Сега обаче пред тях вече няма да има пречки най-после да си кажат заветното „да“. На бъдещата им сватба без притеснения ще могат да поканят и Кирил Петков и жена му Линда, защото навръх празниците канадката и Лена си простиха и вече дори си разменят сърца в социалните мрежи.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.