Лицемерна подкрепа за пияната Белослава

0

„Може и да ви изглежда смешно, но всъщност никак не е, защото макар Белослава и Токев да имаха късмет, както и всички, които са попаднали на пътя им по време на пиянските им шофирания, вчера поредното дете нямаше късмет. И остана на 13… Поредното…“

Това пише журналистката Виктория Георгиева във фейсбук, като споделя и окуражителните съобщения от приятелите на Белослава, за които явно не е никакъв проблем, че певицата се е качила зад волана наквасена до козирката.

Ето какво казва Георгиева:

Едно от лицата на кампанията „Не карам пил“. Ирония? Не, гавра е. Гавра е, защото това явно не е кауза, а начин за изкарване на допълнителни доходи за някои от участващите в нея. Гавра е и че е отказала да даде кръвна проба.

Гавра е и че законът още го позволява. Гавра е и че тумба т.нар. ВИП-ове се изредиха под поста и да я успокояват и пляскат сърчица. Гавра е с всички почернени през годините семейства.

Но не бива да се учудваме – Максим Стависки, който преди години уби млад мъж и буквално превърна момиче в зеленчук, беше защитаван още по-яростно от доста по-голямо стадо родни знаменитости. 

И не, не е грешка, избор е!

Реакциите на виповете:

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.