Линда напуска България

0

Съпругата на Кирил Петков е планирала да го изостави в разгара на политическата жега у нас и да се върне в родната си Канада. Сладкарката искала малко да си отдъхне от напрежението, настанило се в семейството им около изборите, на които ПП се провалиха и загубиха близо 300 000 избиратели. В един от захаросаните предизборни клипове на Петков Линда като вярна съпруга щастливо му махаше от балкона на жилището им, докато той усмихнат се отправяше на среща с електората. Истината обаче била, че с невротичния Петков никак не било лесно да се съжителства и на Линда ѝ дошло в повече. През цялото време преди 9 юни бившият премиер бил под силен стрес, предусещайки лошите изборни резултати за ПП-ДБ, а тъй като е силно емоционален и екстровертен тип, около него направо не се стояло. Сега нямало да е по-различно, защото политическите страсти продължават да се вихрят – текат опити за съставяне на правителство, а Петков обяви, че ще са твърда опозиция.

Така че Линда скоро ще стяга куфарите и ще зареже съпруга си за близо месец, тъй като планира да прекара юли в Канада. Тя имала нужда от малко спокойствие, смяна на обстановката и време само за себе си. Доскоро сладкарницата ѝ за безглутенови сладкиши на пъпа на София беше затворена за ремонт, а сега работи отново с пълна сила и тя я оставя в ръцете на служителите си, на които имала доверие.

Линда нямала търпение да се види с баща си и сестрите си Шерил и Даяна, при които не е ходила отдавна, и да се отдаде на семеен уют на родна земя. Трите непрекъснато поддържат виртуален контакт и канадките не спират да пишат на сестра си в България колко им липсва и как трябва да направи всичко възможно, за да се видят съвсем скоро.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.