Мъжът на Аня Пенчева – кандидат за кмет  

0

Мъжът на актрисата Аня Пенчева – Ивайло Караньотов, изненадващо влиза в политиката и се включва в кметската надпревара. Преди дни лидерът на КОД Петър Москов, приятели и симпатизанти подкрепиха кандидата на коалицията “Синя София” за кмет на район “Средец” и за общински съветник.

Ивайло Караньотов се отличава от всички останали участници в предизборната кампания с твърдото си намерение да премахне комунистическите и съветските паметници в район „Средец“ и в цяла София.
„Не мога да се начудя на хора, попаднали в моята ситуация, които обещават Рая. Можеш да обещаеш това, което зависи от теб. Аз например обещавам, че ще вложа всичките си пълномощия и сили в това на територията на район „Средец“ да не остане нито един болшевишки фетиш. Дали ще успея, е друг въпрос, но ще направя всичко по силите си“, казва кандидатът за кмет.

Караньотов е син на театралната легенда Славка Славова. Роден е в София, завършва немската гимназия, а след това треньорски профил в специалност „Лека атлетика и алпинизъм“ в НСА. Цялата му кариера е в професионалния спорт. Има десетки национални и балкански титли на 60, 100 и 200 м. Рекордите му не са подобрени и досега. След края на спортната си кариера до 1990 г. Караньотов е организатор на каскадите в Народния театър „Иван Вазов“, както и в киното. В годините след това се занимава с бизнес. Със сина му Ангел Караньотов постига 4 европейски и 2 вицесветовни титли по супермото. Мирогледът и ориентация му са подчертано десни и консервативни.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.