Министър Милошев баджанак с Таки и Кошлуков

0

Министърът на туризма Евтим Милошев може да се похвали със завидно дебел любовен тефтер. Освен че е баджанак на Димитър Рачков, чиято първа жена Христина отмъква под носа на актьора, продуцентът е делил любовница и с митичния бос Христофорос Аманатидис, по-известен като Таки, и с генералния директор на БНТ Емил Кошлуков.

Мистериозната дама, която ги свързва, е известната манекенка от близкото минало Боряна Шехтова. Към днешна дата тя продължава да бъде интимна половинка и майка на децата на подземния бос Таки. Тя отдавна е извън светлините на прожекторите, но живее като кралица, потънала в лукс и разкош в Дубай.

Преди обаче да попадне в обятията на силовия бизнесмен, в продължение на 8 месеца Шехтова имала връзка с Милошев, който си бил загубил ума по нея.В онези години той все още работел за Слави Трифонов и се изявявал като отговорник на несъществуващото днес шоу „Вот на доверие“. Боряна обаче го напуснала внезапно, когато се запознала с Таки, изкушена от луксозния живот, който я очаквал. Изнесла се буквално за една нощ от апартамента на Евтим и го зарязала да ближе рани сам. Негови приятели споделят, че месеци наред той бил съкрушен от раздялата.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.