Миро на Лена купи бебешка количка за 2 бона, жена му гуляе с Кирил Петков (Снимка)    

0

Развълнуван от скорошната поява на първородния си наследник е Мирослав Иванов. Бъдещият татко преди дни е бил на шопинг за бебето, докато половинката му Лена Бориславова бе засечена на таен обяд в компанията на Кирил Петков в закътан ресторант в София. Прочулият се с прякора Баджо Миро депутат от ПП сподели снимка, на която позира в огромен магазин за бебешки колички и други стоки за новородени.

От кадъра, на който Иванов е широко усмихнат, се вижда, че се е спрял на модерна количка на една от най-предпочитаните от млади родители луксозни марки, чиято цена е 2 хиляди лева. Моделът, оборудван с десетки екстри, е в неутрален сив цвят, вероятно за да могат бъдещите родители да я ползват и ако решат да имат второ дете, независимо какъв е полът му. Според слуховете през септември Лена и Миро ще станат родители на момиченце. Самите те досега не са потвърдили пола на първата им рожба, нито пък на какво име са се спрели. Те изчакали и последния момент, за да напазаруват всичко необходимо по съвет на роднините си, които смятали ранните приготовления за посрещането на бебето за лоша поличба.

Междувременно бъдещата майка Лена, която е на финалната права на бременността си и буквално може да роди във всеки един момент, все още е по-ангажирана с политическите си дела и тайните срещи с Кирил Петков, отколкото с щастливото събитие, което ѝ предстои.Тя обаче редовно посещава своя наблюдаващ лекар, чийто кабинет се намира в близост до столичния апартамент, който с Мирослав обитават.

Веднага след като Иванов публикува снимката с бебешката количка, той сподели още, че е заминал при родителите си в родния си Ямбол. Там той се видял и със своите племенници – деца на сестра му, които обожавал. За разлика от Лена Миро имал опит в отглеждането на дечица покрай тях. Бориславова също има по-малка сестра, която обаче не е семейна. Загадка остава дали бременната юристка е придружила мъжа си в дома на свекъра и свекървата. Преди година упорито се говореше, че Лена и родителите на Мирослав не са в съвсем цветущи отношения заради пикантните скандали около нея. Именно за да ги омилостиви, по всяка вероятност тя щяла да кръсти бебето на някой от тях. По време на депутатската ваканция Бориславова и Иванов едва ли ще пътуват в чужбина, макар екскурзиите да са любимото им хоби, а първото им дете да бе заченато по Коледа в Париж. Поради напредналата бременност на Лена не ѝ било разрешено да лети със самолет, а и не трябвало да се отдалечава твърде много от София, където избрала болница, в която да роди.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.