Надежда Нейнски вдигна тайна сватба (Уникални снимки)

0
Ексминистърката омъжила дъщеря си в царската резиденция „Евксиноград“, митрополит Антоний водил церемонията

Грандиозна е била сватбата на по-малката от двете дъщери на Надежда Нейнски. Нина, която завърши архитектура в Милано и остана да живее и гради кариера в италианския град, се омъжи неотдавна за немец с индийска кръв и вече носи фамилията Фон Руп. Майка ѝ пазеше щастливия повод в тайна, но „Ретро“ се сдоби с уникални снимки от пищната церемония.

Младоженците са били бракосъчетани пред Бога лично от Западно- и Средноевропейския митрополит Антоний. Приемът с над 200 гости се е състоял на морето в резиденция „Евксиноград“. За целта са били построени специални градински шатри с маси и столове за присъстващите, както и сцена с дансинг, където забавленията продължили до ранни зори. Булката Нина носила дизайнерска рокля от дантела и била отведена до олтара от баща си Камен – бивш съпруг на Надежда.

Настоящият ѝ мъж Светлин Нейнски също бил сред присъстващите, но в любовния триъгълник никога не е имало напрежение. Гостите се насладили на жива музика и 5-степенно гурме меню. Надежда на няколко пъти не могла да сдържи сълзите си, а по време на речта си към младите съвсем се поддала на емоцията. Ефектната церемония е струвала близо 100 хиляди лева, тъй като резиденция „Евксиноград“ е една от най-скъпите локации за наем за подобен тип мероприятия.
Това е четвърта сватба за семейството на бившата посланичка в Турция и министърка на външните работи от кабинета на Иван Костов.

Самата тя два пъти е влизала в ролята на булка – веднъж с първия си съпруг Камен Михайлов, който е баща на двете ѝ дъщери Виолета и Нина. С него бяха семейство от 1983 до 2006 г., когато се разведоха. Три години по-късно Надежда сключи брак с настоящия си мъж Светлин Нейнски и взе неговата фамилия. През 2015 г. Хубавото Наде даде ръката на голямата си дъщеря Виолета на известния кардиохирург Азис Алейдин Азис, който работеше в екипа на Правителствена болница, а вече практикува в частната „Лозенец“ в София. Зетят на Нейнски е български мохамеданин, родом от родопското село Сърница, община Минерални бани, и племенник на кмета на общината. Дъщерята на бившата министърка също работи в болницата на мъжа си, където изпълнява функциите на клиничен психолог. Те имат една дъщеричка Алина.

Майка на този етап не е станала по-малката ѝ сестра Нина, която все още се радва на прясно сключения си брак. С мъжа ѝ Рафаел съжителстват заедно в Милано и рядко се връщат у нас. Отскоро малката дъщеря на Надежда Нейнски е собственичка на свое архитектурно студио, като преди това трупаше стаж и опит като артдиректор на голяма италианска фирма. От двете наследнички на бившата посланичка в Турция Нина била по-амбициозната кариеристка, която все още не била готова за родителството.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.