Нинова се накипри с тоалет за 1700 лева на Празника на черешата (Снимки)

0

С тоалет за над 1700 лева грейна на Празника на черешата в Кюстендил Корнелия Нинова. Социалистката се появи на събитието с ефектна флорална рокля, която събра погледите на всички присъстващи. Тоалетът е сред новите попълнения в гардероба на лидерката на БСП и се оказа поредната ѝ маркова придобивка.

Роклята, която всъщност е определена от дизайнера като туника, е дело на италианската модна къща „Луиза Спаньоли“. Марката не е сред най-комерсиалните и популярни у нас, но цените ѝ са изключително завишени. Бутикът им в София се намира на бул. „Витоша“, а Нинова е редовен техен клиент. Флоралната ѝ рокля вече е изчерпана от наличност в България, но проверка в международната търговска мрежа на марката показва, че цената ѝ е 410 евро, или над 800 лева. За посещението си в Кюстендил соцлидерката я бе комбинирала със спортни бели кецове и дамска чанта тип „торба“. Аксесоарът обаче се оказа дори по-скъп от роклята ѝ. Той отново е на марката „Луиза Спаньоли“ и е част от най-новата им колекция. Справка в техния онлайн магазин показва, че цената ѝ за българския пазар е 968 лева. Произведена е в Италия от 100% естествена кожа. Отличава се с трапецовидна форма, с презрамка, регулираща се чрез катарами, капак с метално лого и магнитно закопчаване. Освен в кафяво се предлага и в син нюанс, който е възможно Нинова също да си е закупила, тъй като синьото е сред любимите ѝ цветове и често си подбира тоалети именно в тази гама.

Магазинът на марката, намиращ се на пъпа на столицата, е редовно посещаван и от други колежки на червената лидерка от парламента и политическите среди, както и от редица софийски бизнес дами. За известен период от време Нинова бе преустановила шопинг туровете в лъскавите бутици и залагаше на костюми родно производство, за да не търпи критики от електората на ръководената от нея партия по повод скъпите си тоалети. Очевидно напоследък отново се е завърнала към старите навици и пак се изкушава от първокласната италианска мода.

Нинова със скъпарската рокля на Празника на черешата в Кюстендил

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.