Нинова скочи заради Григорова: Падна в капана, да си погледне телефона!

0

„От БСП излязоха с остра позиция относно спекулации за Ваня Григорова. „Виждаме, че все повече говорители противопоставят Градската организация на БСП-София и кандидата на БСП Ваня Григорова срещу националното ръководство и партията, която не била нужна на втори тур“, казват от левицата.

„Предупреждавам – правите грешка и ще съсипете в последните 48 часа всичко постигнато дотук. Ще навредите на Григорова. 

Това внушение разколебава членовете и симпатизантите на БСП. А те са 55% от всички гласували за нея. Без тези гласове, тя нямаше да стигне до балотаж. Те са необходими и сега.

За съжаление и кандидатката ни влиза в този капан. Преди да твърди, че не съм я търсила да я поздравя, да си погледне телефона“, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова.

БЛИЦ уточнява, че изказването й идва непосредствено след казаното по-рано днес от Григорова, че „не призовавам никого и не са обръщам към партийни лидери. Разговори с партийни лидери нямам. Работа на Корнелия Нинова е с кого иска да говори“.

„Още повече, че всичко изговорено дотук е дълбоко невярно. Градската организация няма право да одобрява и регистрира кандидат. Това се прави от Националния съвет на БСП, където всички гласувахме за Ваня Григорова. А регистрацията за изборите става с подписа на председателя на партията. Без този подпис не може да е кандидат.

Разбираме какво се цели, но някои хора си изпускат нервите. Овладейте си личните амбиции до понеделник, защото залогът е много по-голям от тях – промяна на 18-годишно лошо, крадливо и порочно управление на модела „ГЕРБ“ в София“, допълни Нинова.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.