Нова Дебора в Свищов – психар преби и острига приятелката си

0

Млад мъж от Свищов е задържан за нанесен побой на жената, с която живеел на семейни начала, съобщиха от полицията.

Вчера преди обяд в полицейското управление в Свищов е получен сигнал за жена, която е била малтретирана от мъжа, с който живеела.

От проведените действия по разследването е установено, че предния ден мъжът е нанесъл побой на жената и е подстригал косата й.

Той е установен и задържан за срок до 24 часа.

Пострадалата и двете й деца са настанени в кризисен център.

По случая е образувано досъдебно производство.

Само преди месец стана ясен друг случай на брутално насилие над Дебора в Стара Загора. Тогава 18-годишното момиче бе нападнато и нарязано с макетно ножче в дома си. Нарязани са ръцете, краката и гърдите ѝ, а лекарите са направили над 400 шева на порезните рани.

Носът на момичето е счупен, а насилникът обръснал с машинка и цялата ѝ коса. По време на нападението той бил с маска и ръкавици.

Садизмът, на който е било подложено, шокира цяла България и предизвика вълна от гневни коментари в социалните мрежи, включително и остри реакции от политици. Още по-яростна беше реакцията, когато се разбра, че обвиненият в насилието всъщност е на свобода. Пуснат е без мярка от Окръжния съд в Стара Загора на 5 юли.

В цялата България се проведоха протести, за да кажат „не” на насилието и да изразят подкрепа за 18-годишната Дебора от Стара Загора, станало жертва на агресия.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.