„Пистолетите са по нощните шкафчета“: Защо психясало ченге гръмна Иван Владимиров-Нав?

0

В своя профил в социалната мрежа фейсбук рекламистът и 1/2 от дуета „Замунда банана бенд“ Радослав Бимбалов изказа възмущението си от нелепата смърт на психолога Иван Владимиров-Нав. Владимиров беше застрелян от свой съсед, който е бивш полицай.

Нелепото убийство възмути хиляди българи, които изразиха недоволството си в социалните мрежи.

Ето пълния текст на публикацията на Радослав Бимбалов:

Убиецът на Иван не е чакал в сенките. Не се е готвил скришно за престъпление, не е рисувал план за бягство и не си е измислял алиби. Не. Този нашенски убиец, като всички други, е поощряван да раздава своето си правосъдие. Затова просто е застрелял Иван, в упор.

Хайде, излезте пак да ми дефинирате „домашно насилие“, дебелокожи партийни велможи. Елате пак да ми говорите против истанбулски конвенции, норвежци, джендъри. Направете ми дисекция на „народопсихологията“ ни. Приказвайте ми за „православни ценности“, за изконна българщина ми говорете. Давайте, целият съм в слух.

Пистолетите са на нощните шкафчета. И няма значение, че само в някои от тях има кюлчета. Знам кога ще приключи всичко това. Когато престъпниците в тая държава станат повече от жертвите. Затова си тръгваме. Един по един.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.