Проф. Слатински: Русия е болна страна с увредено общество

0

„Гледах видео с последиците от зверската бомбардировка на Харков. Коментарите на рашисти под това видео бяха злоради, злостни, злобни, зли, злокобни, зловещи. Вакханалия на задоволството и ниските и низки страсти“. Това написа във фейсбук пише проф. Николай Слатински.

Гледах видео с последиците от днешната зверска бомбардировка на Харков (на 17.01.2024 г., бел. ред.). Поредното безумие – брутално, грозно, систематично съсипване, арогантно изтребване на един чудесен град. Никакви военни цели. Безумни посегателства върху граждански цели и убийства на мирни граждани!

Коментарите на рашисти под това видео бяха злоради, злостни, злобни, зли, злокобни, зловещи. Вакханалия на задоволството и ниските и низки страсти.

Оргия от омраза и ненавист. Людоедско оригване, след преяждане с гадости и отвратителни престъпления. Нечовешка радост от стореното.

Русия не е нищо друго, освен патологично увредена страна с неизлечимо болно общество. Държава-чудовище с ядрени ракети и абсолютно лишен от съвест, разум, емпатия и човещина президент. Рак, разпрострял се върху една осма от Планетата.

Трябва да стоим колкото се може по-далеч от нея!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.