Протестът стресна властта! Връщат 5,3 млн. на Иван Папазов, това ли е краят на рекета?

0

Рекетираният бизнесмен Иван Папазов, който е и кандидат за кмет на община Пазарджик, в сряда отново беше на протеста на земеделците. Пред своите братя по съдба Папазов призова за обединение в името на справедливостта и изкореняване на корупцията, цъфтяща под лъскавите чепици на проваления кмет Тодор Попов.

Narod.bg припомня, Иван Папазов неотлъчно е до протестиращите и споделя техните искания, тъй като е жертва на рекет от адвокати на Областната дирекция по безопасност на храните (ОДБХ), след като по заповед на дирекцията са избити 13 000 прасета от свинефермата му край с. Априлци заради 6 (шест) непоказани никому болни от африканска чума животни.

Щетите за бизнеса му са оценени от съда на 5 370 000 лева, които до момента не са му изплатени.

Ето какво обяви пред протестиращите един от най-големите месопроизводители в Пазарджишко, който иска да вземе властта, за да изрине корумпягите около настоящия кмет Тодор Попов:

Преди 2 години ми взеха прасетата уж заради чума, 13 000 избиха, а не върнаха 1 стотинка и постоянно ме рекетират.

Всеки може да попадне в тази ситуация, а никой не те подкрепя. Камионът с прасетата е отвън, по 4 часа ме спират полицаите.

Закараха ме вчера пред Народното събрание и обещаха: „Всеки момент ти пускаме парите“. Това ли е начинът? Да идва тук и да ги заплашваме?

Затова съм тук, за да се обединим, отсече Иван Папазов под бурните аплодисменти на протестиращите.

ОЧАКВАЙТЕ нови разкрития за пробития кмет на Пазарджик Тодор Попов!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.