Радеви пируваха на юбилея на скандалната си бодигардка СНИМКИ

0

Президентът Румен Радев и и съпругата му Десислава били специални гости на партито по случай 50-ия юбилей на личната охранителка на първак дама – Елисавета Толева. Грандиозният купон се е състоял в стопична кръчма, намираща се до стадион Локомотив“, пише „Ретро“.

Рожденичката резервирала цялото заведение, за да осигури уединение на гостите си. Толева почерпила с гръцка салата, отбрани мезета, месни деликатеси и марков алкохол всички присъстващи, а увеселителната програма включвала както музика на живо, така и пищна патриотична украса, решена в цветовете на трикольора – бяло, зелено и червено. Президентът и жена му били сред първите пристигнали на банкета и поднесли на юбилярката личен подарък, избран от Десислава, както и изящен букет. За повода президентшата избрала флорална рокля, подходяща за ежедневието, и не отишла на грим и прическа. Държавният глава се появил спортно-елегантен, без сако и вратовръзка.

Елисавета Толева е като сянка на първата дама и през двата мандата, в които Радев е на чело на държавата. Тя е нейна лична охранителна и я придружава абсолютно навсякъде. Двете са успели да се сближат и да станат верни приятелки още в първите месеци след запознанството си. Често са засичани не само по официални събития, но и да обикалят заедно из молове и магазини, че дори ипо пиано барове.

Толева придружаваше Десислава Радева по време на нейния религиозен поход по пътя ”Камино“, който продължи повече от месец през лятото на 2022г. Тя бе и в епицентъра на скандала, разразил се преди години на пъпа на София, когато мерцедесът на Радева бе паркирал в нарушение, за да може тя да мери тоалети в бутика на любимата си дизайнерка Невена Николова.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.