РЕВНОСТ: Ченге нападна мъж заради приятелката му (ВИДЕО)

0

Видео с насилие в гоцеделчевското село Брезница беше разпространено в социалните мрежи. На него се вижда как мъж посяга и удря друг мъж в заведение – единият от тях е полицай.

„Разбрах за всичко това вчера, когато започнаха да ми звънят приятели. Не мога да си обясня какво и защо е станало. Не искам да говоря с нападателите, подал съм оплакване в полицията. Страхувам се – могат и мен да ме набият“, разказва Владимир, един от братята на бития Любомир.

Той разказва, че колкото и жалби да подават, никой няма да им обърне внимание, защото кметът и полицаят действат съвместно и се защитават един друг. Проблемите между семейството на Любомир и полицая са от 2018 г.

„Измисля си, че брат ми е пусна козите в чужди имоти. Непрекъснато нещо си измисля“, казва още братът на потърпевшия пред bTV.

„Непрекъснато ни заплашва“, казва Иван, които също е брат на Любомир.

„На 13 юни бях седнал да изпия една ракия. Изведнъж той дойде тук и ме нападна с ритници. Разкрещя ми се да не водя приятелката си тук“, разказва и самият потърпевш Любомир. Според него конфликтът е заради жената, с която той е бил в заведението.

Полицията се е самосезирала и е започнато разследване.

Видеото ТУК

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.