Синът на Радев тайно в болница (Снимки)

0

Синът на президента Румен Радев – Георги, бе засечен преди дни на мистериозно посещение във Военномедицинска болница в столицата, видяха фотографите на ПИК и „Ретро“. Младежът напусна жилището на майка си в столичния квартал „Редута“ в ранните часове на деня и се качи сам на паркирания пред кооперация автомобил „Ситроен“, собственост на първата жена на президента Гинка. Енигма е защо бившият футболист ползва колата на родителката си, след като самият той получи луксозен армаган на четири гуми от майка си и баща си неотдавна. На 24 май миналата година Георги Радев беше абитуриент, след като завърши с отличие XII клас в столичното 138-о училище „Проф. Васил Златарски“. По този повод президентът и първата му жена му връчиха ключовете на чисто ново „Ауди“. Възможно е Георги да предпочита да ползва колата на майка си, защото е по-икономична.

С нея той стигна до ВМА, където влезе сам, без придружители. Не е ясно каква е била целта на неговата визита в болничното заведение. Възможно е да го е посетил, за да си направи изследвания, предвид ранния час на появата му там. Не е изключено и да е бил на свиждане на близък, но Георги не носел със себе си багаж или покупки.
В последните няколко месеца президентският син се изпари от социалните мрежи и заживя инкогнито. Миналата година той прекрати и футболната си кариера, след като изкара един сезон в юношеския отбор на ЦСКА. От май месец 20-годишният Георги се изявява като млад бизнесмен и предприемач. Той основа фирма на свое име в столицата, която се занимава с търговия на едро и дребно. Бизнесът му функционира от съвсем скоро и все още няма информация за печалбите му. Не се знае и къде и в каква специалност той е продължил образованието си след завършването на училище. Баща му неотдавна сподели, че и двете му деца са избрали да останат да учат висше в родината. Докато сестрата на Георги – Дарина, след броени седмици започва четвъртия и последен курс на следването си в НАТФИЗ, в кой университет е студент брат ѝ, все още е пълна загадка.
Синът на президента тръгна сам за столичната болница


Георги се качи в автомобила на майка си

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.