Скандални разкрития за убиеца от Болярци

0

20-годишният Стойчо, който бе задържан за убийството с нож в пловдивското село Болярци, бе докаран в съдебната зала окован здраво с белезници. Окръжните магистратите ще решат до минути дали да го оставят за постоянно в ареста, за каквото настоява прокуратурата, или да вземат друга мярка за неотклонение. 

На врата на Стойчо се забелязва татуировка с името Теодора, като се предполага, че това е жената, заради която той посегна към ножа, съобщава „Марица“. 

Снимки: Валентина Биларева 

20-годишният Стойчо живял с жена, от която имал деца. Тя обаче си харесала половинка от друг род и избягала при него.

Това провокирало жесток конфликт между двете фамилии. Заострил се и спор кой ще гледа децата от първата връзка на жената.

В крайна сметка 20-годишният извадил нож и наръгал бащата на новия ѝ избраник. 

Роднините му го качили в колата и веднага тръгнали към болницата, но 38-годишният издъхна от прободните рани. Допълнително бяха задържани други петима участници в конфликта в ромската махала на село Болярци.

В селото бе осигурено засилено полицейско присъствие след конфликта.

Междувременно в съдебната зала стана ясно, че 20-годишният Стойчо Асенов извадил ножа, след като мелето между роднините му и близките на бившата му жена било свършило.

Двама мъже се опитали да го спрат, но не успели и той наръгал новия свекър на напусналата го половинка.

В боя Стойчо ранил и друг човек, разпитан преди часове, защото чак сега състоянието му позволило това. За нанасянето на тези рани на Стойчо все още не е повдигнато обвинение.

Преди минути стана ясно, че по искане на прокуратурата 20-годишният Стойчо Асенов остава в ареста. 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.