Слава Севрюкова: Третата световна война тръгва от Светите земи

0

Как ще се развие конфликтът в Израел и Ивицата Газа, може ли от него да тръгне Трета световна война. Това се питат хиляди хора на фона на изобилните древни и съвременни пророчества, касаещи Светите земи и бъдещето на света.

Някои от най-знаменателните прогнози принадлежат на американския ясновидец Едгар Кейси (1877-1945). Още през 1932 г., преди съвременната Държава Израел да бъде основана, той видял, че юдеите ще се завърнат в своята прародина и Йерусалим и ще създадат нова страна. Ала това ще стане в последните времена на света. Няколко десетилетия след това ще избухне Голямата война – нация срещу нация, народ против народ. Тя ще тръгне от Светите земи и Персийския залив – Сирия, Турция, Палестина, Израел и Египет в началото ще започнат да воюват едни срещу други. После море от араби ще премине през новото еврейско царство.
Българската пророчица Слава Севрюкова (1902-1991) също предупреждава, че Голямата война ще тръгне от Светите земи. „В оня район се таи огромен неуправляем пожар. Когато избухне, много евреи ще идат от другата страна на мира (ще загинат)“, казвала феноменалната българка. Войната ще съвпадне по време с голям катаклизъм – изригване на вулкан или трус. След това евреите ще бъдат нападнати от всички страни. Никой няма да може да им помогне, защото всички страни ще воюват – Китай и Русия също, но едни срещу други. Милиони ще загинат. А юдеите ще бъдат принудени да се крият по пещерите, че да се спасят. Там в една от тях случайно ще открият Мойсеевия ковчег със скрижалите. “Тогава ще си припомнят забравения завет и ще повярват, че са богоизбран народ“, пророкува Севрюкова. Кога и дали ще се сбъдне това, остава загадка. Като време нейни тълкуватели изтъкват периода между 2025 и 2035 г.

Предсказанията на американския й колега Кейси са още по-неясни и иносказателни и позволяват разнопосочно тълкуване. Но през 1920 г. той доста ясно казал, че Фондовата борса на Уолстрийт скоро ще рухне и САЩ ще бъдат пометени от голяма икономическа криза. Дори съветвал янките как да преживеят тежките времена. Всичко това се случва на 24 октомври през 1929 г.
Кейси се ражда точно четвърт век преди българския феномен – на 18 март 1877 г., в малка ферма в Хопкинсвил, Кентъки, САЩ. Като дете, докато препуска из горите, вижда жена с крила. Тя го пита какво желае най-силно на света, за да му го изпълни. Той отговорил, че иска да помага на хората. Тогава от болести и инфекции янките гинели като мухи. Скоро в състояние на полусън–полубодърстване малкият Едгар започнал да диктува на майка си рецепти за мехлеми и какви ли не целебни отвари.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.