Сватбата на Георги Илиев и Мая Илиева взриви мрежата

0

Клип с кадри от сватбата на Георги Илиев и Мая Илиева отново се завъртя в мрежата, предизвиквайки огромен интерес и стотици хиляди гледания.

На видеото се вижда как императорът на ВИС 2 Васил Илиев е в еуфория на паметното събитие и обсипва оркестъра с банкноти. Облечен в отлично скроен светъл костюми със задължителните скъпи слънчеви очила, Васил Илиев празнува най-щастливия ден на своя брат на 24 април 1994 година.

Съдбата и на двамата братя е трагична. Вечерта на 25 април 1995 година Васил Илиев шофира своя Mercedes към ресторант „Мираж“ в  столичния квартал „Емил Марков“ когато автомобилът попада в засада. Шефът на ВИС 2 е засипан с дъжд от куршуми. Смъртта му настъпва за секунди. Оттогава до днес убийците на 30-годишния Васил Илиев остават неразкрити, както и техните поръчители. 10 години по-късно Георги Илиев е застрелян със снайпер докато говори по мобилния си телефон пред „Буда бар“ в собствения си увеселителен комплекс „Мултиплейс“ на морето. Илиев е откаран от охранителите си в поликлиниката на „Слънчев бряг“, където само констатират смъртта му.

Въпросът на „България Днес“ към читателите на вестника и сайта bgdnes.bg е кой е оркестърът от клипа? Музикантите ще бъдат поканени за интервю, а за читателя, който помогне, редакцията ще се опита да осигури среща и снимки с виртуозите от клипа.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.