Светлана Гущерова: Преби ме маниак, чисто луд психар, 4-о РПУ го пази

0

„Той говори някакви абсурдни неща, че аз съм искала да го наплуя и после съм се била ударила, това е абсурдно. Как може да твърди, че не ме е удрял. Камерите в района са заснели как го прави”. Това каза плеймейтката Светлана Гущерова, която обвини олимпийския ни медалист в борбата Кирил Терзиев, че я е пребил и е потрошил зъбите й. Тя заяви, че е готова да покаже и записите.

„Не съм докосвал Светлана Гущерова. Опита се да ме наплюе през прозореца на колата и се удари в него“, обясни вчера Терзиев.

На това му твърдение днес тя отговори пред Нова тв: „Той говори някакви абсурдни неща, че аз съм искала да го наплюя и после съм се била ударила, това е абсурдно. Как може да твърди, че не ме е удрял. Камерите в района са заснели как го прави“.

По думите на Светлана Терзиев е казал, че познава шефа на 4-то районно и няма да му направят нищо, той отново щял да смачка сигнала.

Плеймейтката обясни, че това не е първият сигнал срещу бореца. Преди време нападнал мъжа й и му откраднал телефона. Сигналът бил подаден отново в същото районно, твърди Гущерова и нищо не се случило.

„Извадила съм си медицинско. Трябваше поне за 24 часа да го задържат, ако полицията пак не направи нищо, ще дойда да ви го дам и да го покажа на вас“, закани се тя да покаже видеото в ефир.

Гущерова и Терзиев се познавали от 2010 г. Той бил на сватбата й, а с мъжа й не се познавали толкова, през Ковид пандемията се сближили. 

„Не знам защо е конфликтът.

Той е вманиачен по нашето семейство, чисто луд е и психично болен. Казва, че е за пари и че ние му дължим. Прави се на лихвар. Не знам каква сума е в неговата глава, ние не му дължим нищо“, разясни тя.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.