Това е България: Пребиха с метална тръба свидетел по делото срещу Ценко Чоков

0

Нападнаха и пребиха с метална тръба мъж във врачанското село Галиче. За случката съобщи самият пострадал Веселин Тушинов в личния си фейсбук профил:

„Това е България! Прибирам се от работа, вкъщи ме чакат 4 деца и по пътя ме спират, като на филм“, разказва пострадалият.

„Замахва с метална тръба около цол! Тези хора са изпратени да ме убият, колата им е с фалшиви номера, местни са живеят на територията на община Бяла Слатина! Аз как да обясня на децата си, че в 18ч. щях да бъда убит или пребит до смърт от хора, които не познавам ! Нападението бе поръчково и организирано ! Нормален човек вече щеше да е мъртъв ,но живея няколко години по този начин и да ви призная не виждам „светлина в тунела“. В държавата имаме прекрасни закони ,които никой не прилага . . . А в северозападна България няма закони, тук имаш ли пари си Президент на Цирка!“, твърди пострадалият.

Веселин Тушинов бе кандидат за кмет на селото на изборите през 2018 година, но загуби битката срещу Страхил Стоянов от ГЕРБ.

Името на Тушинов нашумя покрай бишвия кмет на селото Ценко Чоков. Веселин Тушинов бе един от основните свидетели на прокуратурата по време на делото срещу Чоков.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.