ТРЕВОГА! Майка и двете ѝ деца изчезнаха по време на екскурзия в Истанбул

0

Притеснен баща издирва съпругата Елена и двете си деца – Сияна и Кристиан, които са в пълна неизвестност в Истанбул от три дни.

Стенли Станев е категоричен, че не е имало семеен скандал, изключва и възможността съпругата му да се е укрила и да е взела децата със себе си, пише „Флагман„.

Стенли разказва, че той, жена му и двете му деца са били на екскурзия в Истанбул. Елена, Сияна и Кристиан  излезли от хотела в събота около 19:30 часа, след което нямало никаква следа от тях. Станев твърди, че не е получил никакво съдействие от турските власти.

„Скъпи приятели, роднини, близки и познати. Помогнете ми! Най-милите ми на този свят, моето семейство – Елена, Сияна и Кристиан, са в пълна неизвестност от 27 август. Официално са обявени за издирване, но следа от тях няма. При наличие на някаква информация и подробности се обръщайте към мен и съответните органи“, каза той.

Мъжът настоява да се вдигне повече шум, търси връзка с медиите, за да могат да му съдействат да се намери семейството му, пише „Флагман“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.