УБИЙСТВОТО В ЦАЛАПИЦА: Майката на Митко смята, че има още замесени в това зверство

0

До 10 дни българските власти очакват у нас да бъде екстрадиран основният заподозрян за убийството в Цалапица Рангел Бизюрев, съобщи главният секретар на МВР Живко Коцев.

Вчера стана ясно, че съдът в Дания е одобрил молбата за неговото принудително довеждане в България. Той обаче е обжалвал. Сега се чака делото да мине и през втората инстанция.

Атанска Бакалова, майката на убития Митко, е оптимист, че ще бъде върнат в България в казания срок. Бакалова е категорична, че връщането на Бизюрев е ключово и ще промени обвиненията срещу близнаците, които са заподозрени за участие в убийството.

„Смятаме, че има още замесени в това зверство. Ще се появят и други участници в убийството на Митко, които мълчат на този етап. Бизюрев може единствен да каже обективната истина. Искаме истината – да разберем какво се е случило във въпросната вечер и защо Митко беше убит“.

Атанаска Бакалова каза още, че редовно вижда колата на отстранения шеф на „Криминална полиция“ в Стамболийски Дамян Капов пред Районното и пита какво прави тя там и защо той очевидно е върнат на работа. 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.