Ужас! Жена намери трупа на кремираното си куче

0

Варненка намери трупа на кокер шпаньола си. Жената оставила болното животно за приспиване и кремация, а седмица по-късно попада на снимки на тялото на клетото куче, научи Lupa.bg. Друга гражданка попаднала на захвърления труп на кучето и качила снимките в социалната мрежа, надявайки се някой да разпознае четриногото. Ужасяващите кадри достигнали и до собственичката на кокера – Славена Иванова, която била потресена от гледката и кощунството.

„Това е нашата Джеси! Благодаря на жената която я откри! Представете си ние какъв шок изживяхме, когато отидохме там и открихме изхвърлена на такова място? Защото последният път, когато се простихме с нея и беше приспана в клиника във Варна и оставена за кремацията!Шок и ужас!Как се е озовава изхвърлена там, а до нея и чувалите от клиниката.Наблизо е и екирисажа на Силистра, но той не работи, а тя е изхвърлена близо до паркинг и голяма каменна чешма. Това си е престъпление“ – споделя собственичката на кучето.

Районната здравна инспекция и Екоравновесие трябва да се самосезират, защото това е престъпление. Кой знае още колко животни са захвърлени така. Освен гавра и осквернение, захвърлянето на починалите животни е и опасно, защото могат да се разнесат заразни болести. 

Все още не е ясно дали трупът на животното е изхвърлен от варненска клиника, или външна фирма, която отговаря за екарисажа, крематориума.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.