Ваня Григорова води в София при паралелното преброяване?

0

Обрат в София. Ваня Григорова води в паралелното преброяване на протоколите в София. Пред БТВ Боряна Димитрова намекна за обрата с думите „Единият кандидат затваря ножицата“! В ход днес е бил успешен опит на ПП и ДБ да манипулират екзит половете днес.

48,2 на 47,3 – под 1% разлика дава Галъп про 90% преброяване – 0,9%.

БНР дава 2% разлика от Галъп при 60% преброени бюлетини в полза на Терзиев. В БТВ потвърждава минималната разлика.

„Вдъхнахме на гражданите надежда и предложихме път към свобода. Гласовете за нас бяха подадени с надежда, а не с отвращение. Това каза в първия си коментар след края на изборния ден Ваня Григорова, кандидат-кмет на София.

Оставаме с надежда, тя е жива. Утрото е по-мъдро от вечерта“, подчерта тя и уточни, че иска да изчака официалните резултати от вота.

„Ние, нашите идеи, които развихме през цялата кампания, сме сигурни, че ще ги осъществим. Няма да говорим за това, което се случи с машинния вот“, каза председателят на БСП-София Иван Таков. Благодаря на Ваня, че поведе тази битка, посочи той.

Правителството в лицето на министъра на електронното управление и на министър-председателя са довели до ниската избирателна активност на втория тур на месните избори, каза Константин Паскалев от „Левицата“.

„Трябва да дочакаме окончателните резултати преди да говорим кой е спечелил“, добави той.

Източник: bnews.bg

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.