Ваня им върна „услугата“: Копейкин и Путин помогнаха на Васил Терзиев

0

Когато има фотофиниш, всеки глас е важен и затова нашите юристи пишат в момента жалбата до съда, като описват в нея многото сигнали за нарушения на изборното законодателство. Това каза по Би Ти Ви загубилата изборите за кмет на столицата Ваня Григорова.

Не приемам резултата за окончателен и няма как да знаем кой е кмет на София, докато съдът не реши, каза Григорова.

Тя обвини ПП-ДБ, че публикували екзитполове часове преди края на изборния ден, които внушавали, че Васил Терзиев води с 12-13%. Водещата Мария Цънцарова обаче я поправи, че това са били екзитполове, поръчани от Би Ти Ви.

Григорова повтори написаното от нея вчера във фейсбук за „либералния лайномет“ и каза, че през последните дни нейните опоненти публикували неверни факти и откровено фалшиви новини за нея. „Видях публикации, които се занимават с бельото ми. Когато хвърляш лайна, ти си лайномет“, каза Григорова.

Снощи претендентката написа във фейсбук пост, че „либералният лайномет продължавал с нова опорка – че съм спечелила в ромските махали. Но аз спечелих в 13 столични района“, написа тя.

На забележката на водещите, че тя също се е занимавала примерно с часовника на кандидата на „Възраждане“, Григорова отвърна, че това е станало в момент, в който той я нападал словесно. „Тези хора буквално в изборния ден публикуват неща, които целят да накарат хората да не гласуват. Когато аз печеля в 13 столични района, а те публикуват съобщения, че Ваня Григорова печели в ромските махали, това е нарушение“, каза претендентката.

„Аз обикалях калните улици на „Факултета“ и квартал „Христо Ботев“. И във „Филиповци“ бяхме“, каза Григорова в отговор на въпроса как така е спечелила точно в ромските махали.

Григорова заяви, че не е водила разговори с дарители за кампанията, следователно не й се е налагало да връща дарители. „Аз сама си определях политиката, която ще защитавам, има си счетоводители, които ще напишат отчета за даренията“, каза претендентката.

„Ако Васил Терзиев стане кмет, то това е станало с помощта на изнасилване от Бойко Борисов и пасивната подкрепа на Костадин Костадинов, следователно с помощта на Путин“, върна им го Григорова на въпроса кой точно стои зад кандидатите за кмет на София заради обвинения по време на кампанията, че я подкрепят левите и Москва.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.