Васил Терзиев призна за адския трафик, прекрояват „Патриарха”

0

„Съжалявам, че сме на поредни избори, и че този проект тръгнахме да го правим преди избори, защото всеки се опитва да гради кампания“. Това заяви кметът на София Васил Терзиев относно проекта за реорганизация на движението по бул. „Патриарх Евтимий“ по време на заседание на СОС, предаде репортер на БГНЕС.

Той обясни, че реорганизацията на движението е от съществено значение за гражданите, които живеят там. „Недостатъчната комуникация с районните кметове и гражданите е оценено като нещо, което бихме променили в бъдеще. Следващият проект няма да търпи грешките на този“, обеща наследникът на ДС фамилия Терзиев.

Той коментира, че е имал за идея да не се затруднява автомобилния трафик, да има велосипедни алеи и това да бъде реализирано с възможно най-малко загубени места за паркиране. „С някои неща се справихме, с някои не“, направи оценка кметът на София.

Терзиев предложи да се създаде работна група, на която да присъстват всички заинтересовани страни, и тя в следващите няколко месеца да търси решения, след което да изготви доклад, за да се уточни как да се направят нужните корекции по промененото движение.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.