Виктор Николаев ходел с пистолет  

0

Тв водещият от Нова тв Виктор Николаев призна в тв ефира, че по едно време се е движел въоръжен. Журналистът сподели, че е притежавал свой личен газов пистолет, който не бил регистриран, но не искал да коментира повече по темата, за да не си създаде проблеми.
Законът задължава собствениците на газово и сигнално оръжие да уведомят писмено началника на РУ на МВР по адреса си на местоживеене, подавайки един куп документи. Виктор обаче заяви, че е заобиколил правилата, а какви са причините, така и не изясни.

Припомняме, че преди няколко години водещият се беше превърнал в постоянна жертва на апаши, които многократно тарашиха дома и автомобила му. Журналистът се беше видял в чудо и се притесняваше както за имуществото, така и за живота си. По Коледа и Нова година през 2017 г. две кражби очерниха празниците на тв звездата, чиято кола беше разбита от крадци, които му отмъкнаха скъпата техника вътре, а след това джебчии задигнаха портфейла му със солидна сума пари в столичен мол.

Николаев е бил обиран и в родния си Разград, както и по време на работна командировка в Либия. По-старият му автомобил „Тойота“ пък беше откраднат на пъпа на София и след акцията се оказа, че возилото буквално се е изпарило, а полицията не може да открие следите му и до ден днешен. За късмет на Николаев при последната атака на крадците по настоящата му кола те откраднали само техника за няколко хиляди, но не и самия джип за близо 50 бона, който водещият си купи на изплащане, след като свиха предишния му автомобил. Съвсем логично Виктор и досега смятал, че криминалните прояви върху собствеността му може да са един вид провокации, свързани с работата му. Именно заради това решил да се пази и защитава както може, включително и с лично оръжие. Апартаментите му в София пък били с поставен СОТ, а колата му – със защита от последно технологично поколение.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.