Явор и Ани готвели сватба, Адриан ги уби с колата си

0

Мъж разказа в сутрешния блок на Нова тв съмнителна история за тежката катастрофа на „Сливница““, при която загинаха момче и момиче.

Той твърди, че е бил ударен от 18-годишния Адриан Антонов малко преди удара: „Удря първо моя автомобил, после момичето, след това се забива таксито и отнесе момчето“, заяви мъжът.

Човекът допълни още, че не желае от  МВР да го занимават и да говори с тях.

Водещият Виктор Николаев му отговори, като каза следното: „Това не е до „да ме занимават“ и „да не ме занимават“. Това не е концерт по желание“. Вие изнасяте тотално нова и различна версия, важно е“.

„Нататък имаше жертви. При мен няма щети. Тук съм, като свидетел, но нямам претенции. Не искам да влизам в ролята на потърпевш“, отговаря Георгиев.

Водещият обаче бързо реши да попита какви са щетите по возилото му, след като е бил ударен, а той обясни следното: „Моят автомобил, който е ударен от водача, не става за нищо. Дадох го на вторични“, каза той.

„Това ми звучи много недостоверно. Искам да прекъснем този разговор. Не знам колко сте надежден, че да звучите в ефир. Как така ще има сблъсък с друга кола“, изненадан бе водещият Виктор Николаев.

Явор и Анна-Мария – момчето и момичето, убити на пешеходна пътека на бул. „Сливница“ в София, са подготвяли сватба. Двамата са живеели в блока до пешеходната пътека, на която ги прегази Адриан Антонов в нощта срещу 8 май.

Това разказа през сълзи бащата на Явор – Павлин, пред Нова телевизия през сълзи.

„Не забравяйте тези прекрасни деца. Имам още едно дете, заради вашите деца, спрете тези убийци“, каза през сълзи мъжът.

Явор и Ани живеели заедно повече от две години.

Двамата загинаха, блъснати от каращия с висока скорост неопитен шофьор Адриан Антонов. Той ги помете на пешеходна пътека в нощта срещу 8 май. От удара тялото на Явор изхвърча на 300 метра. Според полицията той не е бил употребил алкохол или наркотици.

Антонов бе задържан за 72 часа, а прокуратурата му повдигна обвинения.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.