Затвор грози мъжа на Мария Игнатова    

0

Мъжът на тв водещата Мария Игнатова – Ивайло Нойзи Цветков, бе хванат да кара пиян и може да влезе в затвора заради деянието си.

„Ще бъда съвсем откровен: сглупих сериозно. И много ме е срам. Не се беше случвало, няма и да се случи пак. Причините и подробностите не са важни – важни са поуката и отговорността, която ще понеса. Извинявайте“, това написа провинилият се Нойзи във фейсбук, след като миналия петък стана ясно, че е бил сгащен зад волана с 2,12 промила алкохол в кръвта.
Софийската районна прокуратура го привлече към наказателна отговорност за шофиране след употреба на алкохол. БМВ-то на Нойзи било спряно за проверка на Околовръстното шосе в района на кв. „Драгалевци“, където се намира къщата на Игнатова, в която с любимия ѝ живеят. На катаджиите направило впечатление, че 51-годишният шофьор говори завалено, и го тествали с дрегер. Дал е и кръвна проба. Заради провинението си той е заплашен от присъда от 1 до 3 години затвор и глоба от 200 до 1000 лева. Автомобилът му БМВ е приобщен като веществено доказателство по делото, наложен е запор.

В пиянската нощ, в която Нойзи е бил хванат от полицаите, Мария била във Варна заради работен ангажимент. Тя продължава да мълчи по случая и не е написала и дума в защита на съпруга си. Двамата се ожениха през есента на 2021 г. в стара черква в село Житен. С Нойзи Игнатова заживя след драматичната си раздяла с Димитър Рачков, с когото бяха най-любимата светска двойка на всички българи в продължение на 8 години. Комикът и блондинката бяха сгодени, но така и не стигнаха до олтара. Тя има пораснал син Виктор от предишна връзка с бизнесмена и собственик на чалготеки Петко Димитров. Настоящият ѝ съпруг Ивайло също има голяма дъщеря от предходна своя връзка.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.