1-годишната внучка на Бойко с рокля за 400 лева (Снимки)

0

Виктория – най-малката от трите внучета на Бойко Борисов, е само на 1 година, а е истинска модна икона. Момиченцето, което в началото на ноември отпразнува първия си рожден ден, е обличано от майка си Венета в дизайнерски рокли, внос от чужбина. На кадър от празненството по случай навършването на първата годинка на Вики се вижда, че рожденичката сияе във фееричен тоалет с щампи на розови рози, дело на една от най-известните марки за детски дрехи. Рокличката е от последната колекция на бранда „Монналиса“, който е италиански и е еталон за качество още от 1968 г. Артикулите им не се предлагат в България, а само онлайн. Конкретният модел, носен от Вики, в момента е на цена от 400 лева.

Розовото очевидно е любимият цвят на внучката на Борисов, защото и поръчковата ѝ торта за ЧРД била изработена в същата гама. Тържеството е преминало в къщата на дядо ѝ в Банкя в тесен семеен кръг. Малката Вики е копие на своя по-голям батко – Бойко-младши. Двамата имат изключителна визуална прилика. От тази есен той е ученик в първи клас, но семейството все още пази в строга тайна в кое училище са избрали да го запишат. По-малкото му братче Иван, което е на 5, също се е запътило към класната стая и догодина ще бъде в предучилищен подготвителен клас.

И трите внучета на Борисов са от дъщеря му Венета и зетя Иван. За трети път тя стана майка на 39-годишна възраст. Макар Венета официално да е още в майчинство, тя започна работа през пролетта. Тогава 40-годишната щерка на Борисов основа първия си бизнес за търговия с недвижими имоти. Офисът ѝ се намира в лъскава бизнес сграда на бул. „Симеоновско шосе“ в столицата, а Венета е единствен собственик на фирмата. Тя завъртя кантората със стартов капитал от едва 1000 лева. За управител е назначила мъж на име Деан Гюровски, който не е известен в публичното пространство и няма други бизнеси на свое име. За момента Венета няма работници във фирмата си, но ако новото начинание потръгне по мед и масло, е възможно да разшири колектива.

Малката Виктория с прекрасната рокля

Венета Борисова

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.