1 млн. евро за главата на Иван Гешев от Цветан Василев и Къро

0

Ако в съвременна България, която е част от Европейското семейство, организираната престъпност може да си позволи да плати 400 хиляди евро за отстраняването на полицай, то на колко тогава трябва да бъде оценен главният прокурор Иван Гешев?

По информация на ПИК от разследващите престъпния заговор – поне на 1 млн. евро.

Подсъдимият за колосалното източване на КТБ Цветан Василев, който повече от няколко години се укрива в съседна Сърбия, не спира да реве за главата на обвинител № 1 и с лека ръка харчи откраднатите от него милиони от парите ни за лична саморазправа с Гешев и овладяване на държавата.

Годината е 2023. България. Страна от Европейския съюз.

Повече от две години родилни мъки и опити на организираната престъпност да превземат държавата и съдебната система.

Залогът е или всичко, или нищо.

Свидетели сме на колосален заговор за превземане на вътрешното министерство и прокуратурата.

Заговор, в който са впрегнати лидери на организирани престъпни групи, наркоразпространители, партийни дейци, къде от позабравеното минало, къде новоизлюпени, и не на последно място лица, определящи се като разследващи журналисти.

Явно залогът е твърде голям и шансовете за саморазправа са сведени до нула, след като организираната престъпност стига до там, че открито да воюва с прокуратурата и лично с Иван Гешев.

Последните две години България беше напълно разграбена и оглозгана. Върху нея се упражниха експерти, определили се като носители на новото – на промяната.

Жаждата за власт, стремежът за мъст са толкова големи, че в машиномелачката „Промяна“ са впрегнати мръсни пари от наркотици, пране на пари от данъчни измами и дори методи от позабравените години на мутрите.

Иван Гешев, след като все повече навлезе в територията на престъпните организации, свързани с Цветан Василев, Красимир Каменов, Пламен Бобоков и не на последно място Васил Божков, накара престъпният ъндърграунд в тяхно лице да обяви колосална сума за неговото отстраняване.

Свидетели сме на това как в съвременна Европа и в страна член на ЕС организираната престъпност, добре прикрита зад псевдо политически сили, прокламиращи промяна, не спира в опитите си за овладяване на държавата. Съюзници в това начинание намират политици в съдружие с престъпни елементи.

Ръководена от Красимир Каменов „Къро„ организираната престъпна група не спира с опитите за отстраняването на Иван Гешев от поста му.

Да, добре.

Но когато в тази група участва и бившият съветник на експремиера от „Продължаваме промяната“ Кирил Петков и близък приятел на Даниел Лорер и Асен Василев – Калин Едрев, и същата тази група медийно е подпомагана от сайта BIRD.BG в лицето на разследващия журналист Димитър Стоянов, може да угасим светлините и да пуснем завесите.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.