Алексей Петров – триженец! (Не се е развеждал с първата си жена, живееше с Ива Павлова, а любеше и Мирослава Михайлова)

0

Алексей Петров от години е семеен мъж. Застрахователният бос никога не се е развеждал с първата си жена Мариана Игнатова Петрова и до смъртта си се водеше неин съпруг. По професия тя е счетоводител и отговаря за семейните финанси, а преди запознанството си с бившата барета работи като продавачка на щанда за обувки в ЦУМ. Двамата с Алексей имат дъщеря Иглика, която работи в чужбина в областта на правото. Към момента Мариана движи част от фирмите на бившата барета. Семейството има и син, който също живее в чужбина и се пази далече от медиите, научи Lupa.bg.

Мариана и Алексей не са семейство повече от 25 години, но нямат официален развод, въпреки че бившата барета се залюбва с Ива Павлова, която е бивша любовница на Фатик. Първоначално Ива работи като касиер на „Спартак“ и отношенията с шефа й са сано служебни, но не след дълго започват интимна връзка.

Павлова се превръща в дясната ръка на Алексей Петров и голямата му слабост. Ражда му дъщеря Диляна, която е кръстена на майката на бившия командос. Момичето вече е на около 25 г. и притежава две фирми. Едната е „Соломон груп“ за консултантски услуги, а другата е „Тора Сълюшънс“ за електронна търговия и уеб дизайн.

Трактора не бил верен и на Ива Павлова. Често й кръшкал с жени за по веднъж, но преди около 2 години се влюбил в рехабилитаторката и инструкторка по тенис Мирослава Михайлова. Интимните им отношения не са били тайна за никого от обкръжението им, а Трактора любовно я наричал „Мира“.

Мирослава Михайлова

48-годишната жена е била рехабилитаторка в Правителствена болница и треньор по тенис. Именно по тази линия тя се запознала с бившата барета, а впоследствие отношенията им прераснали в по-интимни. 

Въпреки това Алексей Петров продължавал да живее на семейни начала с официалната си половинка Ива Павлова. Тя прекрасно знаела за отношенията му с Мирослава Михайлова, но очевидно е била съгласна със ситуацията. Трактора прекарвал времето си предимно с Мира, а вечер връщал в дома си, при официалната си партньорка Ива Павлова, а в чужбина живеела законната му жена. В продължение на няколко години Алексей Петров е бил триженец.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.