Алена: Борисов се опита да отмъсти на софиянци, защото го е страх от тях!

0

Астролог №1 Светлана Тилкова-Алена направи ексклузивен коментар пред „Ретро“ за резултатите от местните избори и за бъдещето на главните герои в битката за столицата, предначертано от звездната карта. Има ли качества Васил Терзиев за кмет и за евентуален премиер, ще изкара ли докрай мандата си в Столична община и какво вещае хороскопът му? Може ли Ваня Григорова да детронира от лидерския пост на БСП Корнелия Нинова и какво разкрива денят ѝ на раждане? Има ли логика в политическото поведение на Бойко Борисов? На всички тези въпроси Алена дава своите проницателни и прецизни отговори.
 

– Алена, Васил Терзиев спечели на косъм изборите за кмет на София. Предначертана ли беше тази победа от звездната карта и какво не достигна на Ваня Григорова?
 

– Победата беше предначертана за ПП-ДБ, но както преди месец писах за Терзиев: „Получи ли победата, няма да е само заради предпочелите го избиратели“. Не защото дори и малкото гласували така са пожелали, а защото изборните машини са преразпределили гласовете по целесъобразност. От 2020 г. пиша, че следващият кмет няма да е от ГЕРБ, защото Борисов в страховете си предаде софиянци, че и столичани, а след появата и инсталирането на ПП във властта, продаде, образно казано, столицата. Доволна съм, че без да ме цитират, разбирам ги, коментатори в кампанията дословно повтаряха казаното от мен, но стигнали до извода едва сега, когато поведението на Борисов е видимо, а не преди години, когато само звездите знаеха какво предстои да се случи.
 

Борисов се опита да отмъсти на софиянци, защото го е страх от тях, но софиянци, а и столичани му го върнаха и ГЕРБ вече има само три общински кмета.

Надменността на ПП-ДБ и изживяването на Терзиев като победител още преди изборната кампания за малко да му изиграят лоша шега. И сега е победител, но ако се броят бюлетините, доста страх още ще бере, докато се зарадва на подарения му пост, доколкото е възможно да се разбере как е преразпределен гласът на машинно гласувалия след отпечатването на машинната бюлетина, независимо че върху нея правилно е отбелязан неговият глас.

На Григорова гласуването с машини на втори тур ѝ отне победата.
 

– Какъв е хороскопът ви за наричания „детето на ДС“ Васил Терзиев? Има ли необходимите качества и писано ли му е да направи кариера в голямата политика – например да стане премиер?
 

– Няма качества за кмет, още по-малко за премиер. Но в България не е и нужно. Колкото по-посредствен, толкова по-удобен.
 

Роден в Близнаци, импулсивен, непредвидим в думите и действията си. Съчетанието от деня му на раждане, Съдбовния път и зодиакалния знак го зареждат с енергичност и свръхемоционалност, на моменти до агресия. Има потенциал да е добър в професионалното си поприще, но е негоден да поема отговорност. Винаги гледа да прехвърли трудностите другиму. С труден Съдбовен път, който ще удвоява и утроява препятствията в работата му като кмет   и може да се превърне в причина сам да иска да се откаже преди края на мандата, дори много преди края.
 

– Ще има ли сглобка и в общинския съвет в София?
 

– Партийните пристрастия винаги отстъпват пред материалния интерес. Сглобка ще има!
 

– За Ваня Григорова коментатори казват: „Роди се звезда“, „Роди се нов политик“… Какво политическо бъдеще ѝ предричат звездите?
 

– Дали се е родила звезда или нов политик, знае хороскопът, далеч преди превъзбудата от нечие поведение, привлякло гласоподаватели, да се е успокоила.

Въпреки че на балотажа емоционалното ми предпочитание беше за Григорова, още преди повече от месец съм написала, че „Не е орисана да седне на кметския стол. Целта на тези, които я номинират, е да я използват като трамплин за постигане на свои цели“. Желанията на човека и предначертаното от хороскопа нерядко са две различни неща.
 

Звезда не се е родила, а в България политици с лопата да ги ринеш. И в множеството си все посредствени, но оправни тарикати и далавераджии.
 

Няколко извадки от хороскопа на тази жена, при това без да знам часа ѝ на раждане:
 

Чаровна, но дразнеща. Винаги готова да си каже аргументираното мнение, дори в области, в които е невежа. Родена в Дева – най-силната ѝ страна е да критикува. Трудно работи в екип и създава напрежение заради убеждението си, дори и да не го изрича с думи, че тя по-добре от всички знае как стоят нещата и как правилно да подреди фигурите на шахматната дъска. Толкова е убедена в своите възможности, че заради деня си на раждане неусетно ще се обгради с ласкатели, които  ще ѝ величаят егото, докато я провалят.
 

Винаги е готова да помогне, да действа, защото вярва, че по този начин слага ред в хаоса, сътворен от околните. Често забравя всякаква предпазливост и стига до непредвидими крайности в действията си. Денят ѝ на раждане е носител на общителност, но по-често около нея не са хора, които я подкрепят, а използвачи. Съдбовният ѝ път помага да осъзнава грешките си. Не се колебае да приключва отношения, но си печели постоянно неприятели.
 

– Ще детронира ли Григорова непоклатимата Корнелия Нинова от лидерския пост в БСП? Или по-скоро я виждате като основател на нова партия в лявото?
 

– Детронацията е нечия фантазия, казвам го дори и без задълбочено астрологично тълкуване. Корнелия Нинова въпреки многото си негативи като лидер на БСП е опитен политик, кален в много битки. В момента е в най-дългия си период на материална стабилизация и кармична разплата, силен период, срещу който се изправя периодът на трудности на Ваня Григорова – твърде слаб, за да се противопостави.
 

Греши всеки, който смята, че човек с качествата на Григорова, повечето нелоши, но създаващи проблеми в съчетанието си, става за лидер на партия. Може, но като падаща звезда.

– На тези избори ГЕРБ загуби важни областни центрове, това наказание за колаборацията му с ПП-ДБ ли е?
 

– Три са факторите. Веднъж подкрепата на правителството от ГЕРБ, което хората с разум и достойнство оценяват за неморално и неестествено. Така Борисов приши партията към „шарлатанията“ според думите на президента.
 

Втори път машините направиха нужното за правилния избор на предварително договореното между Борисов и харвардските измамници. Дали всичко се е случило според предварителната договорка – не знам, но София и Варна, както писах преди месец, отидоха при ПП-ДБ.
 

Трети път кметовете на съответните градове с работата си са заслужили или не гласа на избирателите. Все пак не всичко трябва да отдаваме на измама. Все някъде изборите са честни. Все някъде! В Пловдив например.
 

– Докога според вас Бойко Борисов ще крепи сглобката? И намирате ли логика в политическото му поведение?
 

– Докато има лична и материална изгода, Борисов ще крепи сглобката, каквито и остри думи да си разменят и в каквото да се обвиняват взаимно коалиционните некоалиционери.
 

Политическото поведение на Борисов е налудничаво, а скритата първопричина са неговите отчаяни опити да избегне ударите на закона и страхът за физическото си оцеляване. Това, че в България нещо му се било разминало, не значи, че чуждите му господари не се възползват от скритите, но очевидно явни за тях негови нелицеприятни тайни.
 

В предходните три години много пъти писах, че Борисов убива ГЕРБ, казала съм го за пръв път на 17 август 2020 г., убива и България само за да оцелее, друго не го интересува. От кармичното си наказание обаче няма как да се скрие.
 

– Възможно ли е Борисов отново да бъде премиер?
 

– По естествен път, като предпочетен избор от хората, е невъзможно. Писала съм още през лятото на 2020 г., по време на протестите, че ГЕРБ ще печели избори, но правителство няма да може да направи. Нищо не се е променило оттогава. Борисов, вместо да се оттегли от лидерския пост на партията, какъвто беше съветът към него тогава, да си спести страховете и да съхрани ГЕРБ, я превърна в секта с намаляващи поддръжници и наплашени народни представители, които не смеят, с едно изключение, да му се противопоставят. А психическото раздвоение на този човек вече е очевадно за всички. Борисов до протестите през 2020-а и след това са две души, образно казано, в едно тяло. Всяка говори на нейния си език, подвластна на своите страхове и интереси. За това му необратимо състояние писах през 2021 г., включително и в „Ретро“, но тогава пожънах само омраза от правоверните гербаджии. Дай Боже вече да са осъзнали верността на думите ми.
 

– Какво показва астрологичният анализ – кога са възможни нови парламентарни избори?
 

– Преди година написах, че стабилно правителство в България може да има в края на настоящата или в началото на 2024 г. Това астрологично русло, за съжаление, помага на сегашното катастрофално и унищожаващо държавата управление и допълнително го стабилизира, въпреки че животът му като астрологичен потенциал беше не повече от четири месеца. И щеше да е паднало, ако Борисов не го крепеше с недадения си имунитет. Великата българска тайна, за която не се говори. Скритият имунитет на Борисов, за който и ПП не дава дума да се издума.
 

Битувайки в хаоса на Злото, сме в парадоксалната ситуация на двете крайности. Правителството може да оцелее до края на мандата, ако Борисов запази имунитета си. Правителството ще падне седмица след като имунитетът на Борисов бъде свален с гласуване от народните представители.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.