Банда побеснели цигани преби автобусен шофьор край Луковит (ВИДЕО)

0

Банда побеснели цигани преби шофьор на пълен с туристи автобус край Луковит. Затова алармира пред TravelNews Елица Михайлова, собственик на туроператор, който организира пътуването. Туристическата група е била съставена предимно от жени и деца, които са били на екскурзия до пещерата „Проходна“ край Ловеч.

Те са се движили с нормална скорост до село Карлуково, когато на пътя изкача автомобил с превишена скорост и се забива в задната част на автобуса, разказа Михайлова. От колата са изкочили няколко човека, които са започнали да се разправят с шофьора на автобуса. Междувременно са повикали и подкрепление.

На мястото пристига цяла банда мънгасари, като от автомобил с местна регистрация ОВ4422ВХ изкача младеж, който започва да наняса удари на шофьора. Това се вижда и от видео, което е направено от туристите в автобуса. По-късно пристига още един автомобил с регистрация ОВ0224ВХ, от който изскачат и други роми, които започват да нанасят удари на човека.

Шофьорът на автобуса е в болница с пукната глава, счупени челюст и ребро.

Екскурзоводката на туристическата група се е опитала да потуши боя, но и тя е ударена. Тя и много от туристите са звънели на 112, но полицията се е отзовала едва на 25-ата минута, обясни Елица Михайлова.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.