Братът на изчезналия Емил разкри нови потресаващи факти

0

„След десети ден откакто брат ми го няма, не мога да приема, че е изчезнал безследно, пропаднал вдън земя. Всичко е било преровено из основи. Всеки на мое място щеше да се чуди как може да изчезне човек, който е бил в нетрезво състояние в друг град“, заяви той.

Мартин обясни, че е обявил наградата за намирането на брат си, за да се сигурен, че е направил всичко по силите си.

„Нямам опции много. Отчайвам се. Продължаваме да търсим с доброволните екипи. Просто искам да си покрия всички възможни опции. И парите и нищо друго няма значение, трябва да си върнем Емил“, каза той.

По повод твърденията, че наградата всъщност може да се приеме като покана за откуп, той каза: „Ако такава е ситуацията, просто искам брат си“.

Той обясни още, че сам е стигнал до предположението, че Емил е отвлечен. „Абсолютно сам стигнах до извода. В момента опциите за това, че може да е похитен, са няколко. Не съм сигурен. Не искам да ги развивам. Просто се надявам в момента да е някъде на топло, дори и заключен, да яде, и да може да се върне”, каза Мартин.

„Готов съм – откуп и награда, както всеки сметне за правилно да го нарече“, добави той.

Мартин потвърди, че след кадрите от камера в Перник, на която се виждаше Емил, но не ставаше ясно накъде е тръгнал, не е имало никаква истинска следа.

Включват се постоянно всеки ден нови хора, техника, увери той.

Относно полицейското издирване той каза: „Бих искал да се разследва по възможно най-криминалния начин. Другите начини ги правим вече“.

Мартин обясни, че не отговаря лично на оставения от него телефон за информация относно брат му. „Имаме човек, който седи 24 часа на телефон, инструктиран с много специфични въпроси, който да каже дали става въпрос за Емил или просто някой младеж, който прилича на него“.

„В момента използвам малко време да съм с баща ми и майка ми, защото те просто вече са на ръба. Не искам никой повече да губя от необръщане на внимание“, заяви той.

Според него, ако някой е навредил по някакъв начин на Емил, това едва ли е някой, който го е познавал преди това. Вероятността да се е спречкал с някой от неговите приятели е абсолютно нулева, смята той. Копирано от standartnews.com

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.