БРУТАЛНО: „Майка“ от Царево изхвърли от колата 8-годишния си син

0

49-годишна жена от Царево е арестувана за причиняване на лека телесна повреда на 8-годишния ѝ син, когото изхвърлила от купето на лекия си автомобил, съобщиха от полицията в Бургас.

Разследването започнало на 1 август след подаден сигнал в Районното управление от очевидец.

Според него около 18.10 часа на 29 юли на ул. „Царевски път“ жената издърпала детето и го изхвърлила от купето на лекия си автомобил, докато превозното средство било спряно.

Незабавно било образувано бързо производство, стартирали и множество оперативно-издирвателни и процесуално следствени действия, довели до установяване самоличността на жената и нейното задържане.

По искане на Районната прокуратура в Бургас ѝ е постановена принудителна мярка „задържане под стража“. На пострадалото момченце е извършен разпит в т.нар. „синя стая“ в присъствието на квалифицирани психолози, съдия от бургаския Районен съд и особен представител.

Бързото производство е обединено с друго досъдебно производство срещу задържаната, образувано във връзка с подаден сигнал за това, че през неустановен период от време на тази година тя е оставила без надзор и грижа двете си малолетни деца на 5 и 8 години. Dir.bg научи от свои източници в МВР, че двете деца са осиновени от жената и че това не е първи случай на неприемливо поведение спрямо тях.

Работата по случаите продължава от служители на Районното управление в Царево.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.